Title Image

Fast Food Njambi

Istorijat

2006

Fast Food NJAMBI

Zvornik Njambi 1

Sve je počelo davne 2006 godine sa našom prvom poslovnicom u zvorničkoj ulici Svetog Save. Naš, tada mali fast food, postao je vrlo brzo prepoznatljiv u cijelom gradu po svom omjeru cijene i kvaliteta naših proizvoda, kao i po jedinstvenom marketinškom nastupu. U zvorniku smo bili najčešća adresa za doručak ili ručak za sve posjetitelje.

2008

Fast Food NJAMBI

Zvornik Njambi 2

Dvije godine uspješnog rada i veliki broj zadovoljnih mušterija rezultirao je pokretanjem i druge poslovnice u Zvorniku. Zbog kvalitetne hrane i usluge, Njambi vrlo brzo prerasta u prepoznatljiv brend. Za samo dvije godine postali smo jedan od lidera u dostavi hrane. Naša popularnost je rasla do to mjere da se naše ime i brend počeo zloupotrebljavati od strane konkurenata, što je bio motiv da registrujemo i zaštitimo naš brend kod zavoda za intelektualno vlasništvo BiH. Sada je naš naziv, logotip isključivo u našem vlasništvu i svaka zloupotreba nosi krivičnu odgovornost.

2010

Fast Food NJAMBI

Njambi Bijeljina

Dvije godine godine kasnije, predstavljamo poslovnicu i u Bijeljini, otvaranjem naše treće poslovnice na lokaciji kod Autobuske stanice. Pored uslužnih djelatnosti, Njambi počinje da se bavi i proizvodnjom i preradom mesa putem proizvodnog pogona urađenog po najvišim standardima, kada su tehnologija i higijenski uslovi u pitanju. Posjedujemo veterinarski broj MS-3-003. Proizvodimo meso za roštilj, burger meso, mljeveno meso, ćevape, pljeskavice, roštiljske kobasice te gurmanske pljeskavice.

2012

Fast Food NJAMBI

Bijeljina Njambi 3

Maja 2012. grad Bijeljina postaje bogatiji za još jednu Njambi poslovnicu, na novoj lokaciji. Trenutno posjedujemo četiri objekta, dva u Zvorniku i dva u Bijeljini, te zapošljavamo preko 30 radnika. Znak da smo na pravom putu jeste dugogodišnje iskustvo u poslovanju sa brojnim restoranima i zadovoljnim mušterijama, koji nam se svakodnevno vraćaju.

2014

Jedi kao kralj!

Fast Food King

Sve je počelo 2014. godine sa našom prvom poslovnicom u zeničkoj ulici Travnička cesta. Naš, tada mali fast food, postao je vrlo brzo prepoznatljiv u cijelom gradu po svom omjeru cijene i kvaliteta naših proizvoda, kao i po jedinstvenom marketinškom nastupu. Obzirom da smo bili u blizini zeničkih univerziteta i osnovnih škola, bili smo najčešća adresa za doručak ili ručak za studente i učenike.

2015

Uvijek ispred ostalih!

Registrovani Brend

Za samo godinu dana postali smo jedan od zeničkih lidera u dostavi hrane. Naš popularnost je rasla do to mjere da se naše ime i brend počeo zloupotrebljavati od strane konkurenata, što je bio motiv da registrujemo i zaštitimo naš brend kod zavoda za intelektualno vlasništvo BiH. Sada je naš naziv, logotip te naš prepoznatljivi slogan isključivo u našem vlasništvu i svaka zloupotreba nosi krivičnu odgovornost.

2017

Lideri u dostavi hrane!

Fast Food King 2

Tri godine kasnije, otvaramo i drugu poslovnicu u samom centru grada. Pored već dobro poznatih specijaliteta sa roštilja, od uglavnom goveđeg mesa, u drugu poslovnicu uvodimo novitete i to preko 15 specijaliteta od isključivo pilećeg mesa. Pored dosadašnje pripreme jela uglavnom na roštilju na drveni ugalj, sada uvodimo i pripremu pilećih specijaliteta na grillovima, u fritezama, pohovanjem i sa različitim marinadama i sosovima.

2019

Prerada Mesa

Šumi d.o.o.

Budući da smo uvijek bili fokusirani na domaće meso i na vlastitu proizvodnju, 2019. godine investiramo 500 000 KM u naše mesno prerađivačke pogone. Kupujemo i prerađujemo meso isključivo domaćeg porijekla, od naših domaćih proizvođača i uzgojivača. Pored korištenja za vlastite potrebe, distribuiramo sirovo meso i prerađevine u cijeloj BiH a naši kupci su i neki od vrlo poznatih trgovačkih lanaca. Naši proizvodi takođe su česta ‘vikend opcija’ i neizostavan dio porodičnih roštilja u prirodi, proslava i slično.